GYM

VÄLKOMMEN TILL EAST COAST TRAINING CENTER

Vi erbjuder generösa öppettider (öppet 24/7 varje dag året runt) med tillgång till stor parkering – såklart kostnadsfritt! Gymytan ligger på 1500kvm i dagsläget men är i konstant utveckling för att nå vårat mål att bli ett utav Kalmar läns bästa gymfaciliteter.

Vi har i dagsläget 4 olika rum för olika ändamål men såklart är alla rum tillgängliga för alla som har gymkort.

Vi har ett cardiorum som också har rehabmaskiner, kettleballs, mag/ryggmaskiner, rumpmaskiner, lättare hantlar m.m

Cardio:

I cardioväg har vi valt Precor som vi anser vara dom starkaste inom cardiobranschen. Vi har 7 Löpband, 2st Stairmaster, 2st crosstrainers, 2st adaptive motion trainer, 2st motioncyklar, 2st Crossramps.

 

Vi har ett lite lugnare rum med smithmaskin, cablecross, Marklyftsyta, Bålmaskiner, sittande samt stående vadpress, Hacklift, stepup-bräda, 1-20kg:s hantlar m.m

Vi har ett rum med alla maskiner som ska finnas på ett gym, plus lite extra såsom dubbla cablecrosses, 3 olika benpressar liggande – sittande och traditionella 45 graders lutning.

Maskiner:

Vi har i stort sett alla Gymlecos träningsmaskiner, både plate-loaded maskiner och med viktmagasin. När det gäller fria vikter så är det Eleikoutrustning vi har satsat på, som är den bästa på marknaden. Vi har även på senare tid valt USA:s 2 bästa märken Hoist samt Hammer Strength som vi har handplockat ett par maskiner var av.

Vi har nyligen byggt ett helt nytt rum på över 650kvm med fria vikter , hantlar, konstgräsmatta, streetworkout, strongmanutrustning m.m

Fria Vikter:

7 st podier med knäböj/bänkpresställning.

3 Podier för marklyft 

Hantlar 1-100kg samt 1-66kg

12 bänkar till hantlarna

Lutande bänkpressar

Dips/Chinsställning

Scottcurls 

Peckdeck

Streetworkoutställning

Armgångsställning

25m lång konstgräsmatta

Boxningssäckar

Strongmanutrustning

 

© 2018 - East Coast Training Center